Kauneus, terveys ja hyvinvointi

Lisäravinteet hyvinvoinnin tukena

Mun jokaikinen päivä alkaa tietyn kaavan mukaan ja päivän mittaan terveellisen ruokavalion kyljessä käytän laadukkaita Fitlinen lisäravinteita. Ai mikskö?

No koska nykypäivänä meidän ravinnosta ei vaan yksinkertasesti saa kaikkia tarvittavia ravinteita ja vitamiineja pysyäksemme täysin kunnossa. Fitskut on saanu mut henkilökohtasesti voimaan super paljon paremmin ja pois en enään vaihtais mistään hinnasta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ennen aamupalan syömistä otan seuraavan kombon:

Basics: Toimii muun muassa turvaten suoliston hyvinvoinnin, auttaa vastustuskyvyn parantamiseen ja ylläpitoon, aineenvaihdunnan kiihdyttämiseen sekä mielialan parantumiseen. Kun suolisto voi hyvin niin ihminen voi hyvin.

Activize: Lisää energiaa, parantaa aineenvaihduntaa ja rasvanpalamista, auttaa keskittymiskykyyn sekä nostaa suorituskykyä. Kokonaisuudessaan tää on se mun salaisuus, minkä avulla jaksan painaa päivästä toiseen ja hiihtää paikasta paikkaan jäätävällä boostilla.

Solunsuoja: Edesauttaa kehon omaa immuunijärjestelmää, suojaa soluja ja on varsinkin äly hyvä auringon suojaksi, jolloin ei pala yhtä helposti mutta ruskettuu kauniista tai tietokonetyöskentelyn tueksi. Mulla ainekin auringonpalvojana ja kun joka päivä kuluu työkuvioiden tiimoilta päätetyöskentelyssä, niin tää on älyhyvä tuote pitää mut kunnossa.

ProShape (Amino): Nää on nuo ainoat kapselimuotoiset, jotka nekin tosin saa avattua jauhemaisiksi, mutta mulle sopii paremmin näin. Aminot auttavat lihasten kasvattamisessa ja lihaksiston ylläpidossa kuin myös toimii kauneudenhoito tuotteena.

IMG_7876

Päivän mittaan saatan ottaa extra Activizea jos tuntuu yhtään että puhti meinaa loppua ja johan taas jaksaa. Treenipäivisin otan myös Activizea ennen treeniä ja pyrin myös ottamaan päivän mittaan ylimääräiset ProShape (Amino) -kapselit. Nämä yhdessä takaa pääsyn parempiin treenituloksiin. Rankempia treenejä varten kaapista löytyy myös Fitness-Drink pusseja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illalla vuorossa onkin mun kaikista parhain lempijuoma:

Restorate (Exotic): Restorate auttaa poistamaan kuonaa ja palautumaan kuormituksesta, stressistä ja väsymyksestä. Tän avulla mä nukun kuin tukki ja yhteen putkeen katkotta. Restoratea otan myös treenipäivinä treenin jälkeen, sillä se auttaa palautumaan nopeammin treenistä ja auttaa pääsemään parempiin tuloksiin. Restoratella on suorat vaikutukset myös ihoon, hiuksiin, kynsiin ja kauneuden hoitoon. Makuvaihtoehdoista löytyy myös Citrus, joka on mukavaa vaihtelua tälle hedelmälliselle drinksulle.

IMG_7875

Ja vielä kokonaisuudessaan itse Optimaalisetti. Mulla on itsellä monia muitakin Fitlinen tuotteita käytössä, jotka oon itse henkilökohtasesti kokenut mulle hyviksi ja toimiviksi. Jos ketään yhtään arveluttaa lisäravinteiden syöminen, niin sanon vaan että suotta. Kaiken lisäksi Fitlinen tuotteet ei ole edes lisäravinteita vaan ruokaa. Näissä on ihan mielettömän siistejä juttuja, minkä takia nämä myös toimii. Ja jokaiselle kuka ei oo itse aiemmin vielä näitä kokeillut niin annan vahvat suositukset. Vain itse kokeilemalla voitte nähdä, mitä nää voi saada teissä aikaan!

You Might Also Like...

1 Comment

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: