Kauneus, terveys ja hyvinvointi

Lisäravinteet hyvinvoinnin tukena

Mun jokaikinen päivä alkaa tietyn kaavan mukaan ja päivän mittaan terveellisen ruokavalion kyljessä käytän laadukkaita Fitlinen lisäravinteita. 

Fitskut on saanu mut henkilökohtasesti voimaan super paljon paremmin ja pois en enään vaihtais mistään hinnasta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ennen aamupalan syömistä otan seuraavan kombon:

Basics: Turvaa miun suoliston hyvinvoinnin. Kun suolisto voi hyvin niin ihminen voi hyvin.

Activize: Tarjoaa miulle energiaa ja jaksamista. Kokonaisuudessaan tää on se mun salaisuus, minkä avulla jaksan painaa päivästä toiseen ja hiihtää paikasta paikkaan jäätävällä boostilla.

Solunsuoja: Edesauttaa miun kehon omaa immuunijärjestelmää eli en oo enää sairastanut flunssaa joka kuukausi kuten ennen.

ProShape (Amino): Nää on nuo ainoat kapselimuotoiset, jotka nekin tosin saa avattua jauhemaisiksi, mutta mulle sopii paremmin näin. 

IMG_7876

Päivän mittaan saatan ottaa extralasin Activizea jos tuntuu yhtään että puhti meinaa loppua ja johan taas jaksaa. Treenipäivisin otan myös Activizea ennen treeniä sekä ylimääräiset ProShape (Amino) -kapselit lihaksille. Rankempia treenejä varten kaapista löytyy myös Fitness-Drink pusseja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illalla vuorossa onkin vuorossa iltahömpsyt:

Restorate (Exotic):  Tän avulla mä palaudun päivistä ihan eritavalla ja nukun kuin tukki ja yhteen putkeen katkotta. Restoratea otan myös treenipäivinä treenin jälkeen extra lasin. Tää on myös tärkeä osa miun kauneudenhoitorutiineja. Makuvaihtoehdoista löytyy myös Sitrus, joka on mukavaa vaihtelua tälle hedelmälliselle drinksulle.

IMG_7875

Ja vielä kokonaisuudessaan itse Optimaalisetti. Mulla on itsellä monia muitakin Fitlinen tuotteita käytössä, jotka oon itse henkilökohtasesti kokenut mulle hyviksi ja toimiviksi. Jos ketään yhtään arveluttaa lisäravinteiden syöminen, niin sanon vaan että suotta. Näissä on ihan mielettömän siistejä juttuja, minkä takia nämä myös toimii. Ja jokaiselle kuka ei oo itse aiemmin vielä näitä kokeillut niin annan vahvat suositukset. Vain itse kokeilemalla voitte nähdä, mitä nää voi saada teissä aikaan!

You Might Also Like...

1 Comment

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: