Elämänmuutos Kauneus, terveys ja hyvinvointi Kurkistus elämääni Motivaatio Onnellisuus Unelmat

Lisäravinteetko huuhaata?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaus otsikon kysymykseen: Mun rehellisen ja oman kokemuksen pohjalta ei ole!

Ja jos aihe ei ole aiemmin kiinnostanut sua, niin kannattaa silti vilkasta vähän alaspäin ennenkun suljet tän postauksen, viimeistään silloin sun kiinnostus saattaa herätä!

Tää aihe on paljon eriäviä mielipiteitä herättävä, mutta tällä kertaa ajattelin tuoda asiaan mun omaa näkökantaa ja kokemusta, jätetään ne faktajutut sinne netin syövereihin tai jonnekin muualle ja keskitytään siihen mitä mieltä MÄ olen henkilökohtaisesti asiasta ja minkälainen muutos mulle on tapahtunut vuoden sisällä.

Oon itse vajaa vuoden käyttänyt Fitlinen laadukkaita lisäravinteita sekä tehnyt lisäksi CellRESET Kehokuurin pari kertaa ja nyt ensi kuussa 12.9. aloittamassa isossa valmennusryhmässä sekä itse (jälleenkerran) että valmentamassa muutamaa ihanaa typyä. Jos muistelee sitä vajaa vuotta takaisinpäin niin multa on hävinnyt monia oireita, joita pidin ihan normaalina jo, sillä niiden kanssa oli oppinut elämään. Muun muassa jäätävää turvotusta, lihomista,  vatsanväänteitä, sairastelua ja jatkuva flunssa, huono iho, heikot hiukset ja kynnet, väsymystä, uupumusta, hermot kireänä, alakuloisuutta ilman syytä ja lista jatkuu vaan.  Noikin on monesti sellaisia asioita, että ihmiset ei uskalla avata suutaan ja kertoa niistä muille, jolloin usein myös apu niihin jää saamatta. Tyydytään siihen huonoon olotilaan eikä tehdä asioille mitään, koska ajatellaan että se on hyvin työlästä, varsinkin jos elämäntavat on olleet tosi huonolla mallilla.

Mun onnekseni mulle kerrottiin fitskuista ja Kehokuurista, vaikka alkuun olinkin epäleväinen ja vastahakoinen. Saan vaan olla kiitollinen mun läheisille, että ne piti pintansa mun kanssa tässä asiassa. En oo koskaan varmaan elämässäni ollut näin virtaa täynnä, positiviisuutta, iho on parantunut, hiukset kasvaa nopeammin kuin koskaan ja kynnet huomattavasti vahvemmat, pahimmat turvotukset on poissa, pääosin siis kaikki oireet poistunu kokonaan tai lieventynyt. Ja mikä mulle itselle kaikista merkittävintä niin en oo vuosiin ollut näin pieni ja kevyt (omalla mittakaavalla). Mulla on vajaa vuodessa lähtenyt kropasta 30 VOIPAKETTIA POIS, kokeilkaapa ihan huvikseen yhtäkin voipakettia kädessä kuinka se painaa niin mites sitten jos ne 30 pakettia laitettaisiin yhteen kasaan. Siis kattokaa vaikka näitä kuviakin, sen lisäks et olokin on miljoona kertaa parempi niin se myös näkyy ulospäin ja hymykin entistä herkemmässä!

Fitsku postaus-002Kasvoista ainekin sitä pyöreyttä hävinnyt ja hymykin entistä leveempi!

Fitsku postausKasvojen iho on parantunut huomattavasti, ei tarvi kestää enää ainaisia jättiläisfinnejä keskellä otsaa aina väärään aikaan!

Fitsku postaus-001Myös käsistä on alkanut lähtemään ne ihanaakin ihanammat allit. Samoin reidet on alkanut kutistumaan, välillä voin jopa huomata nykyään pienen raon reisien välissä, toisinkuin ennen ei ollut toivoakaan.

Fitsku postaus-003Ja jälleen kerran kasvoista ja jos vertaa kokonaisuuttakin niin ihan kaikkialta kropasta sitä kuonaa on poistunut!

Ja voi kuinka rankkaa tää onkaan ollut, yksi juoma aamulla ja yksi illalla ja siinä se sitten onkin (paitsi sen Kehokuurin ajan, siitä myöhemmin täällä lisää juttua). Noi drinksut on kaiken lisäks todella hyvän makusia ja niiden juomisesta on tullut mulle jo elämäntapa, joista en luopuis enää mistään hinnasta. Ne kulkeekin mun matkassa minne mä meenkään, myös viikonloppureissuille ja ulkomaillekin.

Noiden ohella musta ei edelleenkään ole tullut mikään super urheilija tai en oo lopettanut kaiken muun paitsi terveellisen ruoan syömistä, ei tosiaankaan, edelleen käyn ulkona (välillä turhankin usein) ja herkuttelen roskaruoalla ja muilla herkuilla, mutta toki ajatusmaailma on jonkun verran muuttunut. Kun sen paremman olon noiden myötä on huomannut niin on myöskin alkanut kiinnittämään enemmän huomiota siihen, että aina kun syö sitä roskaruokaa niin usein ne vatsanväänteet tai muut oireet tulee hetkittäisesti esiin, jonka myötä terveellinen ruokavaliokin on osakseen tullut mun elämään mukaan ja lisäksi sellainen kriittisyys. Tulkitsen paljon enemmän minkälainen olo seuraa mistäkin ruoasta ja pyrin siihen hyvään oloon myös oikeanlaisen ravinnonkin kautta. Ei sitä roskaruokaa tai herkkuja tarvi jokapäivä syödä tai edes jokaviikko, miksei sitä vois pitää ns. harvinaisena herkkuna niin silloin siitä ei oo niin paljoa haittaa elimistölle ja hyvinvoinnille ja siitä osaakin nauttia uudella tavalla. Ja toisekseen herkutella voi terveellisestikin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja sen vaan sanon tästä vuodesta oppineena, antakaa keholle aikaa puhdistua ja korjaantua ja keskittykää sillä välin kaikkeen, mikä tekee teidät onnelliseksi. Ei Roomaakaan päivässä rakennettu, mutta joka päivä oli askel eteenpäin. Itselläkin vielä matkaa omaan unelmakroppaan, mutta sillä välin mä kehun itseäni jo siitä, mitä mä oon saanut aikaan ja rakastan itteäni päivä päivältä entistä enemmän, vaikka tavoitteessa ei vielä ollakkaan. Ei se määränpää vaan se matka, siitä pitää osata nauttia! Lisäksi tänäpäivänä mä autan muita kertomalla tästä mielettömästä mahdollisuudesta, sillä en haluu ottaa vastuulleni sitä, että joku tulee joku päivä sanomaan mulle, et miksen mä kertonut. Miksen mä kertonut, että mulla ois voinut olla apu moniin vaivoihin. Mä haluun auttaa muitakin voimaan paremmin, oli se sitten näiden kautta, valmentamalla tai ihan vaan vaikka näillä mun blogipostauksilla innostamassa terveellisempiin elintapoihin. Kiitos mun olosta ja elämäntapamuutoksesta kuuluu kuitenkin Fitlinelle!

Fitsku postaus-007Vuodessa ehtii jo tapahtua kropassa paljon puhdistumista ja uusiutumista. Vielä ei ihan olla tavotteessa, mutta lähempänä maalia koko ajan!

Oon nyt niiiiin täynnä elämäää kun voi vaan olla, ihan sairaan siistii miten mielikin voi olla näin kirkas ja yhtä onnea täynnä! Toi ihana sadesääkin ulkona on musta super jees just nyt, joten lähen seuraavaks rämpimään sinne salia kohti nyt kun oon pitkästä aikaa siitäkin innostunut (koko alkuvuoden salikortti on pitkälti pysynyt kaapin perällä piilossa)!

You Might Also Like...

5 Comments

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: