Kauneus, terveys ja hyvinvointi Kurkistus elämääni

CellReset Kehokuuri

Ensimmäinen viikko CellRESET Kehokuuria on nyt taputeltu pakettiin. Mun Kehokuuri matkaa on jo päässyt seuraamaan reaaliaikaisesti Facebookin sivuston kautta. Ensimmäinen viikko on Kehokuurin vaikein viikko, mutta siitä kun selviää niin selviää mistä vaan eli voiton puolella ollaan. Mun paras ystävä lähti kuurille mun kanssa samaa aikaa, joten on ihanaa ku jostain voi saada vertaistukea ja yhdessä jopa töissäkin mutustella samoja ruokia ja juomia.

Kehokuurin ensimmäinen vaihe kestää 28 päivää ja sen ajan suola, sokeri ja sipuli on kiellettyjä.  Ruokavalio on kuurivaiheessa erittäin rajoitettu ja siksi on erittäin tärkeää, että tukena ja täydentämässä kehon toimintoja on mukana laadukkaat ravintolisät. CellRESETin eli Kehokuurin tärkein tehtävä on puhdistaa ja palauttaa keho ”tehdasasetuksille”. Kun keho on optimaalisessa tilassa alkaa myös muutoksia tapahtumaan.

Ensimmäisellä viikolla tapahtuu kaikista suurin puhdistuminen. Kehosta onkin poistunut paljon ylimäärästä kuten nesteitä, suoloja kun hiilihydraattivarastoja on purettu lihaksista. Ensimmäinen viikko on koostunut pitkälti proteiinista ja rasvasta. Kehokuuri on kaikille vähän erilainen riippuen lähtötilanteesta ja yksilöstä, mun osalta ensimmäinen viikko on vetänyt energiatasot melko alas ja pakottanut tarpeelliseen lepoon, mieliteot on ollut todella suuria ja kiukkupuuskia tullut pariin otteeseen. Positiivista taas on, että paino on tippunut taas huimasti, olo älyttömän kevyt ja kroppa virkeänä, oppinut taas maustamaan ja valmistamaan ihan uusia ruokia ja uudella tavalla ja mieli on vahvistunut tahtojen taistelussa. Pahin aika on nyt siis ohi ja huomenna kasvisten tullessa mukaan ruokavalioon pääsen taas treenaamaankin.

img_6453img_6458img_6463img_6632img_6657Processed with VSCO with e6 presetimg_6656img_6732Processed with VSCO with hb1 presetimg_6684img_6687img_6719img_6667img_6675img_6780img_6769img_6975img_6978img_6976

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Jenni
  25/10/2016 at 17:00

  Moikka! Kiinnostais tietää mitä tällänen maksaa ja miten sais itelleen ohjeet tällasseen kehokuuriin? 🙂

 • Reply
  Jenni
  30/10/2016 at 21:28

  Olitkin jo laittanu!

 • Reply
  Suvi
  22/04/2018 at 23:49

  Heei! Minäkin mietin että mistäköhän tän kehokuurin ohjeet voisi tilata?🙂

 • Reply
  jenna
  25/06/2018 at 23:51

  Mua kanssa kiinnostais tietää tästä lissää sekä hintaa (:
  rinne.jenna@hotmail.com

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: