Kurkistus elämääni

Kisoissa Kuopiossa

Sain mielettömän mahdollisuuden osallistua pari viikkoa sitten Fitness Cover Girl 2017 -osakilpailuihin Kuopiossa kilpailemaan semifinaalipaikasta kyseisessä kisassa. Ennenkuin mennään tuon huikean päivän sisältöön ja lopputulemiin, avattakoon hieman mistä kyseinen kilpailu koostuu:

Mallitoimisto FaceMaker ja Sportlife Nutrition etsivät urheillullista, esiintymistaitoista ja kaikin puolin reipasta aktiivista nuorta naista uudeksi mainoskasvoksi lisäravinnesarjalle. Sportlife Nutrition tunnetaan laadukkaista ja monipuolisista lisäravinteistaan, ja pr-kasvoksi etsitäänkin juuri tuotemerkkiin istuvaa energistä persoonaa toimimaan erilaisissa työtehtävissä liikunnallisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Tämän lisäksi voittajaa työllistävät erilaiset esiintymisalan työtehtävät Mallitoimisto FaceMakerin toimesta, kuten promootiot, muotinäytökset ja juontotyöt. Voiton myötä Fitness Cover Girl 2017 kuittaa itselleen myös palkintoja liki kolmen tuhannen euron edestä.

30518070656_c40dfcc027_o.jpg

Meidän osakilpailupäivä alkoi Thaiboxing treeneillä Kuntokeskus Huipulla. En kyseistä lajia aiemmin ollut kokeillut, joten oli ihan hauska päästä kurkistamaan täysin uuden lajin pariin. Oli kyllä super hauskaa eikä naurahduksilta voitu välttyä!

30466456601_c1a2976fcc_o.jpg

Treenien jälkeen meillä oli vielä korkkariharjoitukset illan koreografioista. Olin ainoa kenellä ei ollut entuudestaan minkäänlaista kokemusta lavakävelystä, joten pääsinkin sitten alottamaan ihan perusteista ja voin sanoa, että välillä iski kyllä niin kova turhautuminen kun ainoana kömpelönä hakuilin asentojen ja perusaskelien kanssa. Sitä ei sivusta seuranneet voi edes käsittää että se lavalla seisominen ja käveleminen on paljon paljon enemmäkin, suoranaisesti tekniikkalaji ja yllättän haastavaa ainekin ensikertalaiselle, vaikka siviilielämässä korkkeilla olisi useamminkin kävellyt. Päivän aikana sain myös opetella kovalla vauhdilla monet koreografiat muistiin ja niitä hiottiin yhä uudestaan ja uudestaan. Aivot oli kyllä kovalla työskentelyllä päivän aikana. Harjoitusten jälkeen ehdin käydä hotellilla freesaamassa itseäni ja kertailla vielä illan esityksen askelia.

30255042090_1e14d57745_o

30553652875_8af93967bf_o

Kuopion osakilpailut pidettiin Club Passionissa.Alkuun meillä oli tuomariston haastattelut bikineissä yksitellen ja tän jälkeen varsinaiset esitykset yleisön ja tuomariston edessä. Esityksessä meillä oli sponsorikierros, haastattelu, bikinikierros ja juhlapukukierros. Tämän päätteksi julkistettiinkin jo kolme semifinaaleihin jatkoon päässyttä tyttöä.

30518070636_247de71b35_o

Ja jatkopaikkahan sieltä tuli! Se on totisen totta, että voittajan on helppo hymyillä. Aamulla tietenkin tutut ja turvalliset Fitskupurkit hotelliaamiaisella mukana ja suunta tyytyväisenä kohti kotia, väsyneenä mutta onnellisena edellispäivästä! Onnekseni mulla oli myös ihana mies kannustusjoukoissa mukana niin sai jakaa tuon kokemusrikkaan päivän itselle tärkeän ihmisen kanssa.

 

You Might Also Like...

No Comments

    Vastaa

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    %d bloggaajaa tykkää tästä: