Kurkistus elämääni

3D Microblading – Roosa Brows

Onko moni kuullut vielä 3D Microbladingistä eli kulmien 3D-kestopigmentoinnista? Mä kävin itse jonkun aikaa sitten laittamassa kulmat kuntoon kyseisellä tekniikalla ja en vois olla tyytyväisempi. Sain alunperin kuulla tarkemmin tästä hyvän ystävän kautta ja tavattiinkin samassa yhteydessä ensikertaa tän mun tekijän kanssa. Mulla on aina ollut haasteena saada kulmat saman muotosiksi, oon nyppinyt niitä aina liian paljon tai muuten vaan ne ei ole muotoutunut haluttuun muotoon. Saatikka kun koittanut kulmaväreillä muotoilla kulmia muuhun muotoon kun mihin omat kulmakarvat päässä on riittänyt, en vaan ole päässyt tyydyttävään lopputulokseen. 3D Microblading oli ratkaisu kaikkeen tähän, vihdoinkin mieluisen malliset kulmat eikä enää tarvitse kiristellä hermoja kulmien piirtelyllä. Postauksen kuvissa kulmia ei oo millään lailla laitettu vaan ne on nykyään luonnostaan yötä päivää samannäköiset.

15416893_10211859292386162_1548562413_n

Mitä? Microblading tarkoittaa kestopigmentointia ja 3D tulee siitä, että bladen jälki on hyvin voimakkaasti oman luonnonkarvan näköinen. 3D Microblading luetaan tatuoinniksi. Tekniikalla voi saada riippumatta omista kulmakarvoistaan lähes millaiset kulmat tahansa. Ammattilainen osaa myös katsoa, minkälaiset kulmat kullekin asiakkaalle sopii parhaiten kasvonpiirteisiin. Lopputulos riippuu ammattitaitoisesta tekijästä (nyt kun tämäkin yleistymässä löytyy myös huonosti koulutettuja tai kouluttamattomia tekijöitä), joten tekijä kannattaa valita tarkoin, muuten saa kärvistellä pilalle menneiden kulmien kanssa seuraavan vuoden.

Ensiksi kulmat mitataan tarkoin välineiden avulla sekä etsitään itselle mieluisin muoto ja väri. Muotoa on mahdollista muuttaa vielä hieman kulmia laitettaessa. Sitten kivuliain vaihe eli ihoon tehdään pieniä karvannäköisiä viiltoja, joihin ujutetaan väliä. Kulmien laiton jälkeen kulmat hieman tummenee, noin viikon päästä tulee rupivaihe (tätä voi lievittää aktiivisella rasvailulla) ja sen jälkeen kulmat alkaakin näyttää jo lopullisilta. Sitten parin viikon jälkeen vielä vahvistuskerta suhteellisen samalla kaavalla, mutta se meneekin jo huomattavasti nopeammin kun kulmat on jo edelliskerralla muotoiltu mieluisiksi.

15355864_10211855348367564_828209505_n

Missä? Esimerkiksi mun tekemiä kulmia löytyy @roosabrows tunnuksella Instagramista ja Facebookista sekä nettisivuilta www.roosabrows.fi.

Paljon? Vaihtelee paikoittain, mitä kokeneempi niin sen kalliimpi hinta. Keskihinta noin 250-330 € (sisältäen ensimmäisen vahvistuksen 3-6 viikon päästä).

Muuta? Kulmien kestopigmennoinnin lopputulos kestää ihotyypistä riippuen noin 12 kuukautta. Ihotyyppi ja elintavat vaikuttaa myös paljon pysyvyyteen.

 

15328407_10211855313126683_889141968_n

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Heini
  09/12/2016 at 20:15

  Vitsit sulla on sileeee iho!! Voitko kertoo sen salaisuuden? Ootko muuten huomannu et e-pillerit auttais vai syötkö niitä? Mun pitäs alottaa ne kun niin huono iho :/

  • Reply
   roosaeveliina
   09/12/2016 at 20:27

   Ai on, ite näkee aina kaiken epätäysellisyyden 😀 Käytän joo ja on ollut kyllä apua vuosien mittaan, joskus ylä-asteella iho oli ihan hirveessä kunnossa, nyt siedettävä ja en oo vuosiin ollut ilman pillereitä (tosin niissäkin omat sivuvaikutuksensa ollut). Ja ruokavalion ja urheilun määrän oon huomannu vaikuttavan, mitä enemmän hikiliikuntaa ja vähemmän suolaa ja sokeria niin sitä paremmassa kunnossa naaman iho on, aineenvaihdunta varmasti sillon toimii paremmin. Myös solkku ja päivettävä on ollu mulle apu aina ku iho alkaa menee huonommaks 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: