Kurkistus elämääni

Dare to Shine – Uskalla loistaa

Siitä on vierähtänyt jo tovi kun täällä on viimeksi tullut kirjoiteltua. Alkuvuosi on ollut todella kiireistä aikaa, koska oma yritys lähti todella vauhdilla käyntiin, oon jatkanut edelleen sen ohella mun rakkaassa työpaikassa ja näiden lisäksi prioriteettina tälle vuodelle on koulusta valmistuminen. Mä siis aloin huomaamaan, että mun aika ei riittäisi kaikkeen, joten jouduin tietoisesti karsimaan asioita pois, asioita joissa oisin enemmän kuin mielelläni ollut mukana mutta oma jaksaminen oli laitettava ykköseksi. Saman aikasesti kun mulle oli todella kova paikka myöntää, että mun aika ja voimat ei riitä kaikkeen, oli se myös erittäin vapauttavaa. Tää omaehtoisesti ovien sulkeminen oli mulle todella kova paikka senkin vuoksi, että oon usein pitänyt monia ovia avoinna ja aina suostunut kaikkeen vaikkei aikaa olisikaan ollut, jonka myötä oon myöskin saanut ihan älyttömästi itselle takasinpäin. Kuitenkin kun miettii niitä hetkiä, jolloin oon uskaltanut ottaa riskin ja sulkea jonkun oven elämässä, on mulle avautunut monta vieläkin mahtavampaa juttua eteen. Näin uskon myöskin nyt käyvän ja saan helpottuneena keskittyä muutamaan mulle tärkeeseen asiaan entistäkin kovemmin.

16176750_10212367693215865_716392852_n

Näistä ensimmäisenä syksyllä saamani semifinaalipaikka Fitness Cover Girl 2017 -kilpailussa. Jättäydyin siis nyt alkuvuonna omaehtoisesti kisasta pois, vaikka enemmän kuin mielelläni olisin kisassa jatkanut. Nyt kuitenkin koulut on saatava pakettiin ja katsottava kunnolla tuo oman yrityksen kortti. Koin, että niiden osalta oli se ”nyt tai ei koskaan” -hetki.

Oon myöskin joutunut omaehtoisesti jättäytymään monista töistä pois samojen yllämainittujen ajan ja voiman puutteiden vuoksi. Jatkossa mua ei siis tulla näkemään enään esimerkiksi jo monillekin perinteeksi muodostuneena Jägermeister shottityttönä Pelicanssin peleissä. Oon myös joutunut kieltäytymään monista enemmän kuin houkuttelevista työtarjouksista ja prokkiksista.

16216370_10212367095120913_113695538_n

Nyt suunta on kohti tulevaisuutta ja itselle tärkeitä tavoitteita. Mun yrityksellä luistaa todella hyvin ja noususuunnassa koko ajan vain ylöspäin. Töissä on ihanaa ja saan kunnian olla etulinjassa muuttamassa ja kehittämässä meidän koko Yritysasiakaspalvelua vanhasta hierarkisesta kulttuurista esimiehettömään, itseohjautuvaan tapaan toimia – paikkaan, jossa jokainen pääsee tekemään sitä missä on vahvimmillaan ja mistä eniten pitää. Meidän tavoitteena on olla paras työpaikka ja paras asiakaspalvelu. Meidän Start up -pilottitiimi palkittiin myöskin koko firman vuosigaalassa Dare 2016 -palkinnolla ja ollaan lisäksi päästy jatkoon Vuoden Henkilöstöteko 2016 -kilpailussa, eikö oo aika mielettömiä juttuja?!

Töiden ohella mulla on edelleen ihana mies pitämästä musta huolta, pakottamassa välillä pakkolepoon ja rakastamassa päivittäin. Ollaan myöskin alettu etsimään jo meille omistusasuntoa, omaa kotia juuri meitä varten. Myös koirahauveli kulkee arjessa matkassa ja salilla oon pyrkinyt käymään aina niissä väleissä kun töiltäni ehdin. Lisäksi nyt kevään osalta mulla on todella tiukka aikataulu parin viimeisen koulun kurssin kanssa ja syksyllä vuorossa onkin enää opinnäytetyö ja toivon mukaan valmistuminen koulusta. Tässä on jo hommaa joksikin aikaa ja katsotaan mihin ihanuuksiin elämän uudet tuulet taas mua kuljettaa, se on varmaa että paikalleen mua ei saa jämähtämään!

Tsemppi sanoina teille muille haluun sanoa, että menestys ei oo tuuria vaan se on kovaa työtä. Fakta on se, että mikään ei tuu eteen vain oottamalla ja valittamalla. Jos jotain haluu niin asioiden eteen pitää olla myös valmis tekemään töitä ja uhraamaan asioita. Mä oon itse tehnyt ihan hemmetisti töitä asioiden eteen, mitkä mua motivoi ja mitä mä haluan elämässäni saavuttaa. Oon lopettanut jossittelun ja valittamisen ja alkanut tekemään niille asioille jotain. Tottakai mullakin on ollut huonompia päiviä ja arki ei todellakaan aina ole mitään helpointa, mutta kaikki on omasta asenteesta kiinni. Jokaisesta päivästä voi myös nauttia oli se sitten kuinka raskas tahansa ja jokainen voi määritellä itse minkälaisen matkan kulkee, ei se päämäärä vaan matka. Kylvetään siis  positiivisuutta ja tuetaan kaikki toisiamme, ei tää maailma valittamalla paremmaksi muutu! <3

You Might Also Like...

No Comments

    Vastaa

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    %d bloggaajaa tykkää tästä: