Elämänmuutos Henkinen hyvinvointi Innostus, inspiraatio ja motivaatio Kauneus, terveys ja hyvinvointi Kirjat Unelmat

Unelmaposti – Unelmien ja elämänmuutoksen toteuttamisen tukena

Voi olla, että olet jo ehkä ladannut täysin ilmaisen sinua varten tekemäni Tavoitesuunnitelma-työkirjan ja saanut sen mukana pari yllätys lahjaa liittyessäsi Unelmapostin innostavalle sähköpostilistalle. Jos sinulta on mennyt tämä aivan ohi, ei hätää!

Unelmapostin listalle

Olen luonut ja tulen luomaan ja jakamaan extra materiaaleja onnellisemman elämän ja unelmien jahtaamisen tueksi. Haluan jakaa ne vain niille, jotka todella ovat 100 % valmiita ottamaan vastuun omasta elämästään, omasta onnellisuudestaan ja valmiita kulkemaan nokka tuhisten kohti omannäköistä unelmiensa elämää.

Koska haluan varmistua, että sinä olet valmis siihen, saat materiaalit yhtä toimenpidettä vastaan. Nimittäin avaamalla mielesi ja ottamalla sinulle tarjoamani avun ja tuen vastaan innostavan, inspiroivan ja työkalujen täyteisen Unelmapostin muodossa viikon-kahden välein. Niiden avulla haluan sinua auttaa pysymään motivoituneena ja tavoite kirkkaana mielessä joka päiväisessä tekemisessäsi. Jotta voit vihdoinkin saavuttaa suurimmankin unelmasi, se vaatii sinulta päivittäin töitä sen eteen. Ja elämän kiireissä ja kaikessa hektisyydessä sen helposti unohtaa. Siksi minä olen muistuttamassa sinua ja jopa hieman potkimassa persuksille, jos mielesi tekee luovuttaa ja jättää leikki kesken.

Tiivistettynä:

Minun missiona on auttaa SINUA pääsemään sinne, mistä unelmoit ja elämään juuri SINUN itsesi näköistä elämää. Siinä tämä Unelmaposti toimii yhtenä välineenä muiden kanavien ohella. Valitse alta sinua puhuttelevin ja saat materiaalin heti sähköpostiisi. Unelmapostin tilaajana et sitoudu mihinkään ja voit poistua listalta anytime siltä tuntuu.

Tervetuloa rohkeiden unelmoijien ja menestyjien joukkoon!

 

Nimetön suunn.malli-3

Nimetön suunn.malli-2

Nimetön suunn.malli

You Might Also Like...

No Comments

    Vastaa

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    %d bloggaajaa tykkää tästä: