Muut aiheet Temptation Island Suomi

Temppariterkkuja


Jonkun verran onkin tässä tullut jo kyselyä, että missä jokaviikkoiset Temppari-postaukset. Oon tietoisesti hiljentynyt viimeisten jaksojen osalta, koska niiden asioiden puiminen ja avaaminen vaatisi myös lopputuleman paljastamisen ja sitä en voi tehdä ennen päätösjaksoa. Sen sijaan ajattelin kuitenkin tulla tänne vielä hihkasemaan, että hengissä ollaan ja eilen kuvattiin viimeinen jaksokin purkkiin Extran parissa. Eikä menekään enää kuin ensi viikkoon Ruutu+ palvelun omaaville, että näkee mun ja Danin viimeisen iltanuotion ja mitä meille kuuluu nyt. Ketkä on yhdessä, jos ketkään ja minkälaiset välit keidenkin välillä vallitsee. Telkkarin tahtiin kattovilla meneekin siihen vielä pari viikkoa eli vinkvink, jos ei Ruutu+:aa vielä löydy.

Mutta oli mulla ihan asiaakin: päätösjaksojen telkkarista ulostulon jälkeen tulee videota, jossa avataan näitä asioita asianomaisten kesken. Mitä kaikkea jäi telkkarista näkemättä ja miten asiat oikeasti meni? Jonkun verran niitä olenkin täällä blogin puolella jo availlut, kuin myös Dani Seiskan tubekanavalla ja Kalle snapissaan, mutta käydään läpi niitä entistäkin tarkemmin kun ei ole enää spoilausvaaraa.

Jos sulla tulee mieleen kysymyksiä, joita haluisit ehdottomasti käsiteltävän kyseisellä videolla, laita alle kommenttia tai vaikka ihan viestiä yhteydenottolomakkeelta. Videota aletaan kasailemaan jo aivan tuota pikaan, joten kyssäreiden osalta kannattaa siis olla nopea. Sillä välin, tässä vielä loppuja jaksokuvia ja tunnelmaa kuvauksien takaa.

TEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_JAKSO17_JANTE_VILMA_HYRKÄS_ANTTI_KURHINEN_MINNA_LEIVO_KALLE_OONA_LAAKKO_EVELIINA_UOSUKAINEN_1_ALLASSEREMONIA_KUVAAJA_LARS_JOHNSONTEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_JAKSO17_MARKUS_EVELIINA_UOSUKAINEN_3_TREFFIVALINTA_KUVAAJA_LARS_JOHNSONTEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_JAKSO17_MARKUS_EVELIINA_UOSUKAINEN_1_TREFFIVALINTA_KUVAAJA_LARS_JOHNSONTEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_SOME_VILMA_MINNA_OONA_EVETEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_SOME_SANTERI_MARKUS_MINNA_OONA_EVE_WALDEMAR_ANTTI_VILMA_JANTETEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_JAKSO17_ANTTI_KURHINEN_MARKUS_JANTE_OONA_LAAKKO_EVELIINA_UOSUKAINEN_WALDEMAR_MINNA_LEIVO_KALLE_VILMA_HYRKÄS_SANTERI_3_BILEET_KUVAAJA_LARS_JOHNSONTEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_SOME_MINNA_OONA_EVE_VILMA_MARKUS_SANTERI_KALLE_ANTTI_PYRAMIDITEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_SOME_MINNA_OONA_EVE_PUSUTEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_SOME_KALLE_EVE_OONA_ANTTITEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_SOME_OONA_EVE_2TEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_SOME_OONA_MINNA_EVE_VILMATEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_JAKSO18_VILMA_HYRKÄS_MINNA_LEIVO_EVELIINA_UOSUKAINEN_OONA_LAAKKO_2_ILTANUOTIO_KUVAAJA_LARS_JOHNSONTEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_JAKSO19_OONA_LAAKKO_EVELIINA_UOSUKAINEN_MINNA_LEIVO_VILMA_HYRKÄS_ALLASSEREMONIA_KUVAAJA_LARS_JOHNSONTEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_JAKSO19_OONA_LAAKKO_MINNA_LEIVO_EVELIINA_UOSUKAINEN_VILMA_HYRKÄS_KALLE_WALDEMAR_MARKUS_JANTE_ANTTI_SANTERI_1_ALLASSEREMONIA_KUVAAJA_LARS_JOHNSON

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Carmen Hedman
  11/05/2018 at 08:56

  ihanaa toi teidän yhteishenki ja yhteisöllisyys❤ siis wau!😘

  • Reply
   roosaeveliina
   11/05/2018 at 08:57

   Joo meillä oli kyllä ihan huikee porukka meiän resortilla😍

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: