Koti

Fyysisen ympäristön vaikutus mieleen ja sen muutoksen voima

Mulle itselle ainekin ympäristöllä on tosi suuri vaikutus mieleen. Kun koti on mieluinen, kotoisa, omannäköinen ja inspiroiva, on sillä tosi suuri vaikutus myös siihen, miten mieli voi ja miten kotona saa myös tehtyä töitä omien unelmiensa eteen. Mulle tärkeetä kodissa on se, että se näyttää omistajaltaan. Oon myös kova vaihtamaan meidän sisustustyyliä melko tiuhaan tahtiin useamman kerran vuodessa. Se ympäristön päivitys herättää ihan uudella tavalla. Kun ympäristö on tarpeeksi kauan samanlainen, siihen turtuu ja ei kiinnitä enää samanlailla huomiota tai inspiroi yhtä paljoa. Lisäksi kun koti on mieluinen ja siellä on vain sellaisia esineitä, jotka tuottavat iloa, voi tuntea olonsa vapautuneeksi ja huomata sen elämänlaatua parantavan vaikutuksen. Fyysisellä ympäristöllä tosiaankin on väliä.

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Se mikä meidän kodissa on kuitenkin vaihtuvien sisustusvillityksien ohella säilynyt, on seinillä komeilevat Desenion sisustusjulisteet kehyksineen. Monet puhui Temppareiden kotikuvaus jakson jälkeen, että meidän asunto on ihan ”live, laugh, love” -tauluja täynnä ja jopa muakin on tituleerattu samoilla sanoilla. Lisäksi Seiskakin kirjoitti meidän kotiesittelyn yhteydessä asuntomme suosivan erilaisia mietelausetauluja. Mutta myönnän kaikki edelliset täydeksi todeksi! Oman itsetuntemuksen ja -kehittämisen matkan myötä oon löytänyt erilaisista quoteista ja mietelauseista ihan uuden ulottuvuuden ja ne on mulle tärkeitä muistuttajia ja elämänohjeita iloon, onnellisuuteen ja omien unelmien jahtaamiseen. Lisäksi meidän seiniä koristaa mietelauseiden lisäksi myös erilaisia kuvajulisteita, joilla on itselle inspiroiva vaikutus tai muistuttaa jostain itselle tärkeästä asiasta.

Julisteet unelmista seinille unelmakartaksi

Sain yhteistyössä Desenion kanssa mahdollisuuden päivittää meidän seinillä komeilevia pääosin mustavalko painotteisia Desenion julisteita uusiin (uudet julisteet on saatu yhteistyön kautta). Ollaan jo pidemmän aikaa puhuttu Danin kanssa siitä, kuinka molemmat haluaisi muuttaa ulkomaille, sillä rakastaa palmuja, aurinkoa ja sitä etelän rennompaa elämäntyyliä. Ollaankin sen saralta tehty jo suunnitelma, miten sitä kohti kuljetaan ja kuinka paljon työtä ja järjestelyjä sen eteen pitää vielä tehdä.

Koska se on meidän molempien seuraava toteutettava isompi unelma, haluttiin päivittää myös julisteet sen mukaisesti. Muistuttamaan joka aamu kun herää, että minkä eteen tehdään töitä jokaikinen päivä. Inspiroimassa tulevaan muutokseen ja uuteen elämäntapaan. Ja voin sanoa, että Dani -rakas oli kyllä nyt niin tyytyväinen kun sai palmut takaisin seinälle!

Pieni paljastus tähän väliin: meidän yhteenmuuton aikoihin Danilla oli iso canvas-taulu rantamaisemalla, mutta se ei vaan millään sopinut sisustukseen. Se jouti myytäväksi ja pääsi näin ollen ilahduttamaan jotain toista henkilöä. Nyt kun löydettiin julisteista sisustukseen sopivat palmut, oli nuo enemmän kuin tervetulleita. Ja kuinka helposti jo pelkillä julisteiden vaihtamisella voikaan saada ihan eri tyylisen sisustuksen ja niin ison muutoksen aikaan – niin fyysisesti kuin myös henkisesti!

Deseniolla on alkamassa huikea Big Summer Sale! VIP-koodillani “EVE” saat jo etukäteen huiman alennuksen – kokonaiset 35% kaikista julisteista! Koodi on voimassa 24.-26.7. välillä. (Alennus ei koske kehyksiä)

2 Comments

  • Paula

    Ihanan yksinkertanen, mutta silti tosi huomattava muutos. Toi ”yes” ledvalotaulu on ihana! Haluisin ite ostaa pari tollasta.
    Mullakin on ihan sama, että ympäristö vaikuttaa omaan mielen tilaan. Eniten tällä hetkellä ahdistaa liian pieni asunto, joka saa sit inhottavasti aika paljon ärähtelemään, kun täällä ei voi oikein sisustaa mitenkään. Kun siirtää yhtä huonekalua niin pitää siirtää toista ja kolmatta. Sisustuselementtäjä esim. just julisteita ei viittii ostaa kun sitten nykyisille pitää keksiä säilytys paikka, joka on vaikeaa kun sitä kaappitilaa ei ole oikein paljoa. Toivon mukaan tähän tulee mahdollisimman nopeasti muutos!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: