Kauneus, terveys ja hyvinvointi Kurkistus elämääni

Goodiebag edut talteen

Kuten viime postauksessa täällä lupasin, vuorossa on Munlainen-unelmatapahtumassa vieraille jaettujen goodiebagien sisällön esittely. Kiitos vielä kaikille tapahtuman vieraille upeasta päivästä ja yhteistyökumppaneillemme näiden tuotteiden sponsoroinnista ja alennuseduista vieraille. Osa eduista on tämän postauksen myötä myös hyödynnettävissä teille seuraajille aikarajan puitteissa.

Jokaisessa kassissa oli Fitline* Optimaalisetin maistiaiset aamu- ja iltajuomasta (Powercocktail on sama kuin Basics ja Activize, mutta valmiissa annospussissa sekaisin). Mikäli sinuakin kiinnostaa saada tuotteet edullisempaan hintaan, voit jättää minulle yhteystietosi yhteydenottolomakeelta, sähköpostilla tai lähestyä minua somekanavieni kautta.

Samaskorulta kassiin tuli ihanat Vapauden pääskynen -korvakorut laventelin sävyisenä sekä alennuskoodi.

Elo Suomelta tuli jokaiselle Kookosvedet. Pakko muuten sanoa, että tuo on mielestäni super hyvää. Maistoin ensimmäistä kertaa kyseistä kookosvettä Woltin ruokatilauksen yhteydessä ja rakastuin siihen. Heti samalla sekunnilla tajusin, että tämä on pakko saada muiden tietoisuuteen ja sopisi tapahtumaan kasseihin mainiosti. Sen myötä olinkin itse suoraan yhteydessä maahantuojaan ja lopputuloksena vieraat pääsivät nauttimaan myös tästä uutuus tuotteesta.

Serpentiiniltä tuli tapahtumaan kaikki upeat koristeet, ilmapallorykelmät, yksisarvisservetit, pinkit suloiset mukit ja lusikat sekä kaiken kukkuraksi vielä goodiebageihin yksisarvis kuppikakku pohjat/kääreet. Myös alennuskoodi heidän verkkokauppaan on hyödynnettävissä teille seuraajillekin.

Veromoda lahjoitti kassit ja vihkot vieraiden muistiinpanoja varten sekä alennuskupongin. Aika monen kynät sauhusikin tapahtumassa kovaa vauhtia ja sivut täyttyi, oli siis super tärkeässä roolissa nämä tapahtumapäivän aikana ja tietty myöhemminkin kun kaikki päivät opit ja oivallukset on kirjattu ylös. 😉

Stooli eli mun oma luottokampaaja oli tekemässä vieraille pikakampauksia sekä heidän toimesta saimme myös goodiebageihin Amikan kuivashampoot ja hiusmaskit.

Goodiebag lahjakassit, alennus ja alennuskoodi

Mitä tykkäsit kassin sisällöstä?

Sinua voisi kiinnostaa myös:

 

 

*Postaus sisältää suosittelulinkin. Linkin klikkaaminen ai aiheuta sinulle kuluja, eikä minulle tuloja, joten voit rauhassa vierailla sivulla ja miettiä ostopäätöstäsi niin pitkään kuin haluat. Suosittelen vain niitä tuotteita, joita olen itse testannut, käyttänyt ja todennut toimiviksi.

You Might Also Like...

No Comments

    Vastaa

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    %d bloggaajaa tykkää tästä: