Kauneus, terveys ja hyvinvointi

Terveellisesti ja luonnollisesti hyvää – Eloa elämään

Terveelliset valinnat arjessa ovat iso osa kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia. Terveelliset ruoat ja juomat vaikuttavat paljon muuhunkin kuin pelkkään kehon fyysiseen kuntoon. Niillä on iso merkitys esimerkiksi mielelle, vastustuskyvylle ja stressin hallintaan. Herkuttelu kuuluu elämään, mutta sitä pystyy nykyään tekemään terveellisestikin monilla luonnollisilla, mutta maukkailla tuotteilla sokeripommien sijaan.

Miksi jokaisen kannattaisi suosia terveellisempiä valintoja arjessaan päivittäin – jopa herkutellessa?

 1. Mielialasi paranee ja tulet iloisammaksi. Puhutaan mm. että sokeria, transrasvoja ja natriumia sisältävällä ravinnolla on selkeä yhteys masennukseen ja ahdistuksen syntyyn.
 2. Aivosi toimii paremmin ja älysi terävöityy.
 3. Stressitasosi laskee ja pinnasi pitenee.
 4. Tulehdusarvosi laskevat. Sokeri ja prosessoidut viljat ylläpitävät kehon tulehdustiloja yllä, joten niiden välttäminen lähtee laskemaan kehon tulehdustiloja.
 5. Palaudut paremmin ja nukut sikeämmin.
 6. Suorituskykysi ja vastutuskykysi paranee.
 7. Kroppasi vahvistuu. Keho tarvitsee rakennusaineikseen hyviä ravintoaineita.
 8. Ihosi paranee. Esimerkiksi sokerin on todettu vanhentavan ihoa. Lisäksi suoliston olessa huonossa kunnossa, iho voi näyttäytyä epäpuhtaana.
 9. Suolistosi kiittää sinua. Suolistosi kunto näkyy kaikessa, se on kuin meidän toiset aivot. Vatsavaivoja voi helpottaa oikeilla valinnoilla.
 10. Tuotteliaisuutesi ja työn laatusi paranee. 
 11. Saat boostattua energiatasosi ylös. Ei takkakaan huonolla puulla tai roskalla pitkään pala, kun taas hyvä puu palaa kauniisti ja pitkään.
 12. Elät pidempään. Tutkimusten mukaan runsaasti kasviksia, vihanneksia ja hedelmiä syövät elävät keskimäärin pidempään.

Kaupallinen yhteistyö:  Bevetrade (Elo  & Sonatural)

Sonatural raakamehut ja -shotit

Raakamehujen käyttö on yleistynyt viime aikoina paljon eikä ihmekään, sillä hyvällä maualla voi saada terveellisiä vitamiinipommeja sokeripommi mehujen sijaan. Sonaturalin kylmäpuristetut raakamehut on koukuttavan hyvän makuisia ja niistä löytyy eri makuvaihtoehtoja joka makuun. Omiksi suosikeiksi mehuista nousi porkkana ja granaattiomena, kun taas työkavereiden lemppareiksi nousi inkivääri ja avokado. Shoteista löytyy myös useampia eri makuvaihtoehtoja.

WhatsApp Image 2018-10-30 at 17.30.01

Elo kookosjuomat, siemenjuomat ja aloe vera -juomat

Raikas 100% kookosvesi on terveystietoisen kuluttajan valinta. Kookosvesi on loistava nesteyttäjä ja sisältämiensä antioksidanttien ansiosta luonnon oma palautusjuoma. Kahvin- ja kaakaonmakuiset kookosmaitojuomat taas tuovat erilaisen makuelämyksen nautiskeluhetkiin. Ne sopivat myös vegaaniseen ja maidottomaan ruokavalioon. Elon kookosvesi onkin ensimmäinen tuote heiltä, johon tutustuin ja rakastuin ensimaistamisella. Olenkin aiemmin avannut blogin ja somen puolella sitä, kuinka tämä tuote sai minut itse ottamaan yhteyttä heihin ja kysymään halukkuutta yhteistyöhön. On parasta tehdä yhteistyötä sellaisten tahojen kanssa, joita jo muutenkin käyttäisi ja aidosti tykkää.

Eksoottiset basilikan- ja chiansiemeniä sisältävät juomat, sisältävät siemeniensä ansiosta monia eri vitamiineja ja tuovat ainutlaatuisen koostumuksen juomaan.

Alo vera -juomat sisältävät 50% aloe veraa, ei säilöntäaineita, ei väriaineita. Niistä löytyy myös eri makuvaihtoehtoja. Aloe vera puhdistaa elimistöä sisäisesti. Sen sanotaan sisäisesti nautittuna tuovan helpotusta mm. erilaisiin vatsavaivoihin, kuten närästykseen, ärtyneeseen vatsaan ja ilmavaivoihin. Lisäksi aloen kerrotaan parantavan vastustuskykyä sekä lisäävän vireystasoa.

WhatsApp Image 2018-10-30 at 17.30.01-2

Uutuus lanseeraus – Kuplamehu haastaa limut niin maultaan kuin terveellisyydellään

ELO FRESH valmistetaan maukkaista käsin poimituista luomuhedelmistä ja mukaan lisätään Itävallan Alpeilta peräisin olevaa hiilihapotettua lähdevettä. Ei lisättyä sokeria, tiivisteitä tai lisäaineita.

Maualtaan niin hyviä ja mielestäni ajaa kuin limun asian. Meillä jopa reissussa käytettiin lomadrinkkien landrinkeina.

Kaikki edellä esitetyt tuotteet löytyy siis ihan perus ruokakaupoista, tietenkin eri kaupoista voi löytyä hieman eri valikoimat ja maut. Myös muutamissa kahviloissa jo myynnissä.

Herkutella voi terveellisestikin

Mun mielestä näiden edustamat tuotteet on tätä päivää ja tulevaisuutta. Pienistä valinnoista kasvaa suuria pidemmällä ajalla mitattuna. Jos esimerkiksi limujen sijaan suosisikin aina terveellisempiä sokerittomia vaihtoehtoja, säästäisi oman kehonsa isolta sokerikuormalta pitkällä aikavälillä ja sitä kautta sillä on suuri vaikutus hyvinvointiin ja terveyteen. Voi tuntua, että eihän yksi kerta sokeripommia mitään haittaa, mutta kun se yksi kerta tapahtuu usein niin kyllä se vaikuttaa pidemmällä ajalla paljonkin. Meillä on vain yksi keho, yksi terveys ja mun mielestä on jokaisen omalla vastuulla pitää siitä huolta paremmilla valinnoilla, paremmilla elintavoilla.

Ootsä alkanut jo suosia kaupassa ja kahviloissa asioidessa sokeriherkkujen sijaan terveellisempiä ja luonnollisempia valintoja?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: