Elämänmuutos Fitline Inspiraatio Kauneus, terveys ja hyvinvointi Kurkistus elämääni Matkailu Motivaatio Munlainen Ulos oravanpyörästä Unelmat

Haluisitko päästä matkustelemaan enemmän?

Mulla on sulle vastaus – elämäsi upein mahdollisuus, joka mahdollistaa sulle matkustelun monellakin tapaa! Munlainen-tiimi!

Freedom, Travel, Pm-International, PM-life, munlainenjuttu

Munlainen-tiimi ja PM-bisnes

Meidän tiimissä jokaisella on oma yksilöllinen unelmansa, jota kohti tiimin kautta kuljetaan. Isolle osalle unelmana on matkustaa enemmän. Meidän Munlainen-tiimi ja PM-bisnes tarjoaa siihen mahdollisuuden useammallakin eri tavalla:

Pm-International, munlainen matkustelu, Fitline love

1. Kansainvälinen yritys. Paikkariippumaton työ, jota voi tehdä mistä käsin maailmaa vaan minnepäin maailmaan vaan. 

PM-International (jonka itsenäisinä jälleenmyyjinä kukin tiimistämme toimii) on kansainvälinen ja vakavarainen yritys, joka ollut pian 26 vuotta kansainvälisesti markkinoilla.

Tätä työtä voi tehdä mistäpäin maailmaa vaan (esimerkiksi matkustellessasi, eli työ liikkuu mukanasi joka kolkkaan missä netti ja puhelinkin pelaa), ja asiakkaita voi myös olla ympäri maailmaa (koska tukkuja löytyy ympäri maailman). Tai kuten meille tämä paikkariippumaton työ mahdollistanut sen, että ollaan voitu muuttaa Espanjaan auringon alle asumaan ja tehdä töitä täältä käsin netin välityksellä.

Työ, mikä liikkuu matkoillekin mukana tai halutessaan mahdollistaa sen, että vaikka olisi pari viikkoa lomalla tekemättä mitään, saat kuun päätteeksi ihan saman palkan lomailusta huolimatta. Toisinkuin perus yrittäjyydessä, ei kukaan maksa loma-ajalle yrittäjälle palkkaa, vaan se pitää pystyä itse säästämään töiden ohessa kuukausituloistaan.

Työ, joka ei edes tunnu työltä vaan on ilo saada auttaa muita voimaan paremmin – osaa fyysisesti, osaa henkisesti ja sit vielä tiimiin lähteviä taloudellisesti. Lifestyle työ eli elämäntapa – eli elää avoimesti elämäänsä ja siinä ohessa näyttää, kertoa ja tarjota mahdollisuutta tuotteiden kokeiluun tai bisnekseen mukaan lähtemiseen.

Esimerkiksi mulla on aina tuotteet ja promokamat matkassa minne meenkään (koska ne on osa mun jokapäivästä elämää). Ulkomailla ihan yhtälailla kuin kotimaassakin, aina kun tulee hyvä sauma tai joku kysyy mun elämäntapamuutoksesta tai työstä, avaan suuni ja kerron tuotteista ja tiimistä. Mulla onkin siis asiakkaita sekä tiimiläisiä ympäri maailmaa. Hyödynnän jokaisen kontaktin niin kasvotusten kuin netin välitykselläkin aina kun mahdollista! Siis kelaa, koko maailma on avoinna!

Eveliina Uosukainen, PM-International, Presiden't team recognition, munlainen juttu

2. Työstä saadut lisätulot matkakassaan ja matkustelun kustantamiseen.

Osalle Munlainen-tiimissä oleville tämä on lisätulo päätyön lisäksi, ja käyttää tästä saadut lisätulot matkusteluun. Esimerkiksi meillä tiimissä kymmeniä ihmisiä tienaa 100-300 € lisätuloa PM-bisneksellä. Se raha on siis täysin peruspalkan päälle. Kun tuon summan säästää joka kuukausi säästöön, tulee vuodessa kerättyä jo mukava 1200-3600 € matkakassa ja sillä pääsee jo melko mukavalle lomalle tai useammallekin.

Munlainen matka, PM-bisnes mahdollistaa

3. Päätyönä isosti tehtynä mahdollistaa taloudellisen riippumattomuuden

Eli sen, ettei tarvitse tehdä töitä rahan takia.

Meille tarjonnut kovan työn tuloksena taloudellisen vapauden. Eli sen, että kaikki nykyiset kulut ja lisäkulut pystyy kattaa töitä tekemättä (koska viime kuussa tehty työ säilyy, eli kaikki uusi työ on vaan plussaa sen päälle). Pystytty maksamaan kaikki osamaksut ja tappiin saakka vingutetu luottokortit pois (joilla ennen rahoitettiin matkustelu). Saatu säästöön mukava summa pahan päivän varalle. Sen, ettei rahasta tarvi enää ressata ja esimerkiksi kaupassa käydessä enää laskea jokaista tuotetta laskimella yhteen, että kate riittäisi kassalla (kuullostaako tutulta?).

Sen, että kuun päätteeksi tili ei ole tyhjä ja tarvi elää kädestä suuhun vaan rahaa jää extraakin. Raha ei tuo onnea, mutta se helpottaa stressitasoja (raha on isoin stressin aiheuttaja, silloin kun rahaa ei ole) ja mahdollistaa monia asioita.

Pm-International Vicki & Rolf Sorg, Presiden't team recognition

4. Yrityksen kustantamat huikeat palkintomatkat

Meillä on niin upea yritys PM takana, että se palkitsee hyvin tehdystä työstä ja ihmisten auttamisesta palkintomatkoilla. Europe-tour tänä vuonna Italiassa, jonne nytkin meidän tiimistä on ansainnut 6 ihmistä paikkansa mukaan ja seuraavana vuonna mukana kymmenkertainen määrä!

On intensiivi koulutusta Saksassa IMM-tasolla, tai meidän tapauksessa käytiin Jenkeissä Floridassa IMM-koulutuksessa.

On Word-Touria, jossa muuten ens vuoden kohteena Bali ja minä ja Dani ollaan pätevöidytty jo matkaan. Katsotaan saadaanko vielä meidän tiimiläisistä matkakavereita muiden ulkomaisten lisäksi.

Ja sitten vielä tää huikea joka vuotinen President’s team -palkitseminen Välimeren isoimmalla purjelaivalla Saint-Tropezin maisemissa. Jokainen mukana olevista on alottanut täysin nollasta, ilman tietoa ja taitoa, vain oma rakkaus näitä tuotteita kohtaan ja minkä huikean viikon saanut hyvästä menestyksestään palkinnoksi yrityksen omistajaperheeltä!

Yritys todella palkitsee hyvät tekijät monin tavoin, joista nää ilmaiset palkintomatkat on ihan uskomatonta! Ei tälläistä moni tarjoa!

Miten tää kaikki on sulle mahdollista?

Kaikki tämä tottakai vaatii työtä, toistoa, onnistumisia ja epäonnistumisia, oppimista, kasvua ja uuden identiteetin vahvistumista. Se on #netWORKmarketing eikä #netHOLIDAYmarketing eli jos se ois helppoo niin kaikki ois jo tehnyt niin.

Mut kovat, sisukkaat, periksiantomattomat tyypit – tää on teille joka ikiselle mahdollista ja todellakin kaiken sen työn arvosta eikä ees tunnu työltä! Ihan jokaiselle mahdollista, kuka on valmis tekemään töitä haluamansa eteen, on palava jano oppia ja kasvaa eikä luovuta ensimmäisen vastoinkäymisen tai epäilijän vastaan tullen!

Ootsä etsimämme seuraava supertähti ja menestyjä?

Ootsä seuraava stara, kenet me autetaan vuorostaan tekemään saman kuin mitä ollaan Danin kanssa jo aiemmin tehnyt, ja nyt jo meidän Munlainen-tiimistä yhteensä kahdeksan ihmistä tehnyt ja useampikin jo paljon siitä ylikin eteenpäin!

Eli pätevöitymään IMM:ksi ja siten ilmaselle lomamatkalle Eurooppaan ensi vuonna, pääsemään mukaan auto🚗- ja eläkeohjelmaan👵🏼, saaden extratuloa noin 1000€💶 ja hei myös IMM-koulutukseen Saksaan🇩🇪 (tai niinkuin me käytiin USA:ssa🇺🇸)!

Jos sä koet, että sulla on yhtä kova intohimo ja palava jano kehittyä, kasvaa ja menestyä, laita viestiä!

Voit olla Suomesta tai muualta maailmalta, tää on mahdollista kansainvälisesti ympäri maailman! Ja sama mahdollisuus on tarjolla nyt olitpa sitten jo jonkun meidän Munlainen-tiimiläisen asiakas, vasta tiimiin mukaan lähtenyt tai täysin uusi vielä ilman tuotteitakin! Koodaa meille ja startataan hommat!

Fitline car, PM-international, Munlainen nainen

Kato tää kortti, oikeesti!

Kelaa, jos mä oisin jättänyt tän kortin kattomatta ja vielä niin, että oikeasti annan sille 100% enkä yhtään vähemmän – mitä kaikkea olisi jäänyt kokematta ja unelmia toteuttamatta. Elän tällä hetkellä unelmaani todeksi, kiitos Munlainen-tiimin ja PM:n.!

En rehellisesti tiedä mitään toista näin upeeta mahdollisuutta, mulla meni itelläkin melkein pari vuotta oikeesti hokata se kybällä, että mikä mieletön juttu tää bisnes mahdollisuus on, ennen kuin kunnolla annoin sille mahiksen ja tein tosissani asioita sen eteen.

Siis tää mahdollisuus saada ittensä elinvoimaseks ja kasvaa se myötä entistä paremmaksi versioksi itsestään joka päivä ja sit vielä sen oman kokemuksen saatuaan tää mahis jakaa hyvää eteenpäin ja saada samalla vapautta ja mahdollisuuden toteuttaa unelmiaan!

Päivä päivältä rakastun tähän yritykseen entistä enemmän, en pysty ees sanoiksi pukea sitä tunnetta mun sisällä!

Fitline girls, munlainen naiset

You Might Also Like...

No Comments

    Vastaa

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    %d bloggaajaa tykkää tästä: