Matkustus

Haluisitko päästä matkustelemaan enemmän?

Mulla on sulle vastaus – elämäsi upein mahdollisuus, joka voisi mahdollistaa sulle matkustelua monellakin tapaa!

Freedom, Travel, Pm-International, PM-life, munlainenjuttu

1. Kansainvälinen yritys. Paikkariippumaton työ, jota voi tehdä mistä käsin maailmaa vaan minnepäin maailmaan vaan. 

Kansainvälinen ja vakavarainen yritys, joka ollut 26 vuotta kansainvälisesti markkinoilla.

Tätä työtä voi tehdä mistäpäin maailmaa vaan (esimerkiksi matkustellessasi, eli työ liikkuu mukanasi joka kolkkaan missä netti ja puhelinkin pelaa), ja asiakkaita voi myös olla ympäri maailmaa (koska tukkuja löytyy ympäri maailman). Tai kuten meille tämä paikkariippumaton työ mahdollistanut sen, että ollaan voitu muuttaa Espanjaan auringon alle asumaan ja tehdä töitä täältä käsin netin välityksellä.

Työ, mikä liikkuu matkoillekin mukana tai halutessaan mahdollistaa sen, että vaikka olisi pari viikkoa lomalla tekemättä mitään, saat kuun päätteeksi ihan saman palkan lomailusta huolimatta. Toisinkuin perus yrittäjyydessä, ei kukaan maksa loma-ajalle yrittäjälle palkkaa, vaan se pitää pystyä itse säästämään töiden ohessa kuukausituloistaan.

Työ, joka ei edes tunnu työltä vaan on ilo saada auttaa muita voimaan paremmin – osaa fyysisesti, osaa henkisesti ja sit vielä tiimiin lähteviä taloudellisesti. Lifestyle työ eli elämäntapa – eli elää avoimesti elämäänsä ja siinä ohessa näyttää, kertoa ja tarjota mahdollisuutta tuotteiden kokeiluun tai bisnekseen mukaan lähtemiseen.

Esimerkiksi mulla on aina tuotteet ja promokamat matkassa minne meenkään (koska ne on osa mun jokapäivästä elämää). Ulkomailla ihan yhtälailla kuin kotimaassakin, aina kun tulee hyvä sauma tai joku kysyy mun elämäntapamuutoksesta tai työstä, avaan suuni ja kerron tuotteista ja tiimistä. Mulla onkin siis asiakkaita sekä jälleenmyyjiä ympäri maailmaa. Hyödynnän jokaisen kontaktin niin kasvotusten kuin netin välitykselläkin aina kun mahdollista! Koko maailma on avoinna!

2. Työstä saadut lisätulot matkakassaan ja matkustelun kustantamiseen.

Se raha on siis täysin lisätuloa sun päivätyön peruspalkan päälle. Kun tuon summan säästää joka kuukausi säästöön, tulee vuodessa kerättyä jo mukava 1200-3600 € matkakassa ja sillä pääsee jo melko mukavalle lomalle tai useammallekin.

Munlainen matka, PM-bisnes mahdollistaa

3. Päätyönä isosti tehtynä kohti taloudellista vapautta

Eli sitä, ettei tarvitse tehdä töitä rahan takia.

Meille tarjonnut kovan työn tuloksena taloudellista vapautta. Eli sen, että kaikki nykyiset kulut ja lisäkulut pystyy kattaa uutta työtä tekemättä. Pystytty maksamaan kaikki osamaksut ja tappiin saakka vingutetu luottokortit pois (joilla ennen rahoitettiin matkustelu). Saatu säästöön mukava summa pahan päivän varalle. Sen, ettei rahasta tarvi enää ressata ja esimerkiksi kaupassa käydessä enää laskea jokaista tuotetta laskimella yhteen, että kate riittäisi kassalla (kuullostaako tutulta?).

Sen, että kuun päätteeksi tili ei ole tyhjä ja tarvi elää kädestä suuhun vaan rahaa jää extraakin. Raha ei tuo onnea, mutta se helpottaa stressitasoja (raha on isoin stressin aiheuttaja, silloin kun rahaa ei ole) ja mahdollistaa monia asioita.

4. Yrityksen kustantamat huikeat palkintomatkat

Yritys palkitsee hyvin tehdystä työstä ja ihmisten auttamisesta palkintomatkoilla. Viimeisin matka oli tänä vuonna Italiassa.

On intensiivi koulutusta Saksassa (tai meidän tapauksessa käytiin Jenkeissä Floridassa).

On matkoja ympäri maailman, ja muuten ens vuoden kohteena Bali ja me ollaan jo vahvistettu meidät matkaan.

Ja sitten vielä tää huikea joka vuotinen Presidenttien palkitseminen Välimeren isoimmalla purjelaivalla Saint-Tropezin maisemissa. Jokainen mukana olevista on alottanut täysin nollasta, ilman tietoa ja taitoa, vain oma rakkaus näitä tuotteita kohtaan ja minkä huikean viikon saanut hyvästä menestyksestään palkinnoksi yrityksen omistajaperheeltä!

Yritys todella palkitsee hyvät tekijät monin tavoin, joista nää ilmaiset palkintomatkat on ihan uskomatonta! Ei tälläistä moni tarjoa!

Miten tää kaikki on sulle mahdollista?

Kaikki tämä tottakai vaatii työtä, toistoa, onnistumisia ja epäonnistumisia, oppimista, kasvua ja uuden identiteetin vahvistumista. Jos se ois helppoo niin kaikki ois jo tehnyt niin.

Mut kovat, sisukkaat, periksiantomattomat tyypit – tää on teille joka ikiselle mahdollista ja todellakin kaiken sen työn arvosta eikä ees tunnu työltä! Ihan jokaiselle mahdollista, kuka on valmis tekemään töitä haluamansa eteen, on palava jano oppia ja kasvaa eikä luovuta ensimmäisen vastoinkäymisen tai epäilijän vastaan tullen!

Jos sä koet, että sulla on yhtä kova intohimo ja palava jano kehittyä, kasvaa ja menestyä, laita viestiä!

Voit olla Suomesta tai muualta maailmalta, tää on mahdollista kansainvälisesti ympäri maailman!

Fitline car, PM-international, Munlainen nainen

Kato tää kortti, oikeesti!

Jos mä oisin jättänyt tän kortin kattomatta ja vielä niin, että oikeasti annan sille 100% enkä yhtään vähemmän – mitä kaikkea olisikaan jäänyt kokematta ja unelmia toteuttamatta. Elän tällä hetkellä unelmaani todeksi.

En rehellisesti tiedä mitään toista näin upeeta mahdollisuutta, mulla meni itelläkin melkein pari vuotta oikeesti hokata se kybällä, että mikä mieletön juttu tää bisnes mahdollisuus on, ennen kuin kunnolla annoin sille mahiksen ja tein tosissani asioita sen eteen.

Siis tää mahdollisuus saada ittensä elinvoimaseks ja kasvaa se myötä entistä paremmaksi versioksi itsestään joka päivä ja sit vielä sen oman kokemuksen saatuaan tää mahis jakaa hyvää eteenpäin ja saada samalla vapautta ja mahdollisuuden toteuttaa unelmiaan!

Päivä päivältä rakastun tähän yritykseen entistä enemmän, en pysty ees sanoiksi pukea sitä tunnetta mun sisällä!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: