Winteka Collection
Kaikenkirjava elämä,  Kauneus, terveys ja hyvinvointi,  Koti,  Ulkomailla asuminen

Winteka Launch Party

Viime perjantaina 11.6. juhlittiin uuden yrityksemme Winteka.com lanseerausjuhlia. Jos sinulta on mennyt ohi, että mikä ihmeen uusi yritys ja kenen kanssa, niin kerron siitä lisää Youtube kanavani puolella uusimmalla CostaGang-sarjan videolla (kausi 2, jakso 3).

Blogijulkaisun kuvat: Teemu Laitinen

 • Winteka girls
 • Winteka tytöt
 • Winteka.com
 • Winteka Collection
 • Winteka mallisto
 • Winteka Second-hand
 • Winteka Launch Party

Lanseerausjuhlamme järjestettiin La Bohemia -ravintolassa Fuengirolassa yksityistilaisuutena, jonka yhteen nurkkaan olimme myös kasanneet Pop Up -myymälän valituilla tuotteilla. Lisäksi vieraille tarjolla oli viini- ja tapaspöytä espanjalaiseen tapaan. Vieraista löytyi niin suomalaisia kuin myös paikallisiakin. Iltamme aloitimme viidestä eteenpäin, mutta espanjalaisille ominaiseen tapaan kaikki tapahtuu hitaasti ja myöhässä, joten niin järjestelymme venähtivät kuin myös vieraammekin saapuivat paikalle ripotellen parin ensimmäisen tunnin aikana. Paikka näytti upealta, vieraat sitäkin kauniimmilta ja fiilis oli mahtava! Annetaan kuvien puhua puolestaan!

 • Winteka Eveliina
 • Winteka Karla
 • Winteka Launch Party
 • Winteka Collection
 • Winteka tytöt
 • Winteka
 • Winteka Bile-Dani
 • Winteka Eveliina
 • Winteka girls
 • Winteka
 • Winteka Launch Party
 • Winteka Bile-Dani
 • Winteka Eveliina
 • Winteka.com
 • Winteka Launch Party
 • Winteka

Ja erityiskiitos vielä tähän väliin meidän lanseerausjuhlien upeasta meikistä ja hiuksista Salon Liyana ja meidän tärkeän päivän ikuistamisesta kuviin Teemu Laitinen.

Philips Hue Bridge -arvostelu

*tuotteet saatu arvostelua vastaan

Juhliin olin ottanut myös DJ-pöydälle tunnelmaa luomaan Philipsin Hue Amarant-lampun, jota pystyi säätämään puhelimen appin kautta (nettimodeemiin kytketyn Hue Bridge -valoverkkoreitittimen avulla) tuhansiin eri värisävyihin! Lamppu on tehty ulkokäyttöön, mutta arjessa meillä se on ollut myös tuomassa tunnelmaa myös sisätiloihin. Lampun kirkkain viileän valkoinen toimii myös loistavasti pimeinä aamuina kirkasvalolamppuna herättämään! Leffailtoina taasen valaistus säädetään usein tunnelmalliseksi punaiseksi, violetiksi tai siniseksi.

Tämä oli meidän perheen ensimmäinen Philips Hue -valoinnovaatio omaan kotiimme, mutta molemmat Danin kanssa kyllä rakastuttiin tätä käyttäessä niin, että seuraavaan kotiin aiotaan vaihtaa kaikki kiinteätkin valaisimet tähän älyvalaisimien tuoteperheeseen. Ja meneehän tuohon samaan valoreitittimeen jopa 50 lamppua eli uudet lamput voi liittää suoraan siihen ilman lisä reitittimiä.

Sijoitusasunnoissamme olemmekin jo käyttäneet aiemmin Philipsin kattolamppuja, joista pystyy valokatkaisijan uudelleen napautuksella vaihtamaan kirkkautta ja väriä itselleen mieluisaan asetukseen ja lamppu muistaa sen myös seuraavalla kerralla valoa päälle laittaessa. Aivan mielettömiä keksintöjä ja todellakin tulevaisuutta!

 • Philips Hue Amarant
 • Philips Hue Amarant
 • Philips Hue Amarant
 • Philips Hue Amarant
 • Philips Hue Amarant
 • Philips Hue Amarant
 • Philips Hue Amarant
 • Philips Hue Amarant
 • Philips Hue Amarant
 • Philips Hue Amarant
 • Philips Hue Amarant
 • Philips Hue Amarant
 • Philips Hue Amarant

Kiitos vielä kaikille juhlavieraille sekä Wintekan ihanaakin ihanammille asiakkaille! Olemme niin kiitollisia, että olette olleet kaikki mukana mahdollistamassa meidän ison unelman toteutumista! Kiitos!❤️

 • Winteka Eve Karla
 • Winteka Eve Karla
 • Winteka Eve Karla
 • Winteka Eve Karla
 • Winteka Eve Karla
 • Winteka Eve Karla
 • Winteka Eve Karla

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: