IDEAL OF SWEDEN

TYÖVÄLINEET

Puhelin on tänä päivänä monien tärkein työväline – etenkin jos vapaammasta elämästä haaveilee. Paikkariippumaton osittainen tai kokonainen työ on lisääntymään päin ja elämme somen kulta-aikakautta, jolloin laitteisiin ja lisävälineisiin kannattaa panostaa. Hyvät työvälineet helpottavat työskentelyä ja auttavat tekemään työsi nopemmin, laadukkaammin, paremmin ja suojatummin.

Idealofsweden

Käytän itse Applen tuoteperhettä, joista puhelin (iPhoneXS) kulkee joka päivä matkassa mukana ja sen ehjänä pysymisen, tyylikkään ulkokuoren (ehdottomasti kauneimmat ja kestävimmät kuoret mitä olen markkinoilla olevilta testannut) ja myöskin käytännöllisyyden varmistan *iDeal of Swedenin kuorilla ja lisätuotteilla. Mm. magneetilla puhelimen takakuoreen kiinnittyvä lompakkokuori on mielestäni paras keksintö ikinä – kuoret voi ottaa pois esimerkiksi kun puhelimella kuvaa eikä lompakkokuoren läppä ole tiellä. Näytönsuojus panssarilasit ovat kestäneet täältä tilattuna kaikkein pisimpään ja suojanneet puhelimen näyttöä rikkoutumiselta moniltakin tiputuksilta ja iskuilta. Myöskin magneetilla kuorien takakanteen kiinnittyvät ringmountit helpottavat ison puhelimen pitämistä yhdellä kädellä pienikätisellekin, turvaa puhelimen selfeitä ottaessakin tippumiselta sekä kääntyy kokonaan ympäri ja saa käännettyä myös vaikka pöydälle oikeaan kulmaan niin, että puhelin pysyy pystyssä koskematta siihen käsillä, kun katsot esimerkiksi videoita tai muuta. Lisäksi heiltä löytyy myös laukkumallisia kuoria, langattomia latausalustoja, lisäakkuja, latausjohtoja, passikoteloa ja paljon muuta! Tuotteita löytyy niin naisille kuin miehillekin sekä useille puhelinmalleille.

iDeal of Sweden tarjoaa tuotteilleen yhden vuoden takuun. Saat ALENNUSKOODILLA ”ID15-886495” -15%  Ideal Of Sweden koko valikoimasta tilauksen loppusummastasi!  

*Osa tämän sivun linkeistä on mainoslinkkejä. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja, joten voit kaikessa rauhassa vierailla sivustoilla. Jos kuitenkin päädyt ostamaan jotain, minun on mahdollista saada pientä suositteluprovisiota tai alennusta palvelusta, jolla taas kustannan blogin ylläpitokuluja. Kiitos kun autat jatkamaan blogin ylläpitoa. Suosittelen vain sellaisia tuotteita ja palveluita, joita on olen itse kokeillut, saanut niistä apua ja todennut toimiviksi. Lue lisää täältä.