RESURSSIT & ALENNUSKOODIT

Tälle sivulle olen kerännyt tärkeimpiä resursseja, työkaluja ja asioita, joita itse käytän päivittäin hyvinvointini, tavoitteideni ja unelmien saavuttamisen tueksi. Joidenkin osalta on tarjolla suositusdiilejä, edullisempaa hintaa sinulle blogini lukijana tai muuten vain tykkään niin paljon, että haluan jakaa sen kanssasi. Uskon näistä olevan myös sinulle hyötyä elämänmuutos matkallasi ja unelmiasi kohti suuntaamisessa.

Klikkaamalla kuvaa tai nimeä, pääset lukemaan lisää.

TYÖVÄLINEET

Puhelin on tänä päivänä monien tärkein työväline – etenkin jos vapaammasta elämästä haaveilee. Paikkariippumaton osittainen tai kokonainen työ on lisääntymään päin ja elämme somen kulta-aikakautta, jolloin laitteisiin ja lisävälineisiin kannattaa panostaa. Hyvät työvälineet helpottavat työskentelyä ja auttavat tekemään työsi nopemmin, laadukkaammin, paremmin ja suojatummin.

 iDeal of Sweden

Käytän itse Applen tuoteperhettä, joista puhelin (iPhoneXS) kulkee joka päivä matkassa mukana ja sen ehjänä pysymisen, tyylikkään ulkokuoren (ehdottomasti kauneimmat ja kestävimmät kuoret mitä olen markkinoilla olevilta testannut) ja myöskin käytännöllisyyden varmistan *iDeal of Swedenin kuorilla ja lisätuotteilla. Mm. magneetilla puhelimen takakuoreen kiinnittyvä lompakkokuori on mielestäni paras keksintö ikinä – kuoret voi ottaa pois esimerkiksi kun puhelimella kuvaa eikä lompakkokuoren läppä ole tiellä. Näytönsuojus panssarilasit ovat kestäneet täältä tilattuna kaikkein pisimpään ja suojanneet puhelimen näyttöä rikkoutumiselta moniltakin tiputuksilta ja iskuilta. Myöskin magneetilla kuorien takakanteen kiinnittyvät ringmountit helpottavat ison puhelimen pitämistä yhdellä kädellä pienikätisellekin, turvaa puhelimen selfeitä ottaessakin tippumiselta sekä kääntyy kokonaan ympäri ja saa käännettyä myös vaikka pöydälle oikeaan kulmaan niin, että puhelin pysyy pystyssä koskematta siihen käsillä, kun katsot esimerkiksi videoita tai muuta. Lisäksi heiltä löytyy myös laukkumallisia kuoria, langattomia latausalustoja, lisäakkuja, latausjohtoja, passikoteloa ja paljon muuta! Tuotteita löytyy niin naisille kuin miehillekin sekä useille puhelinmalleille.

iDeal of Sweden tarjoaa tuotteilleen yhden vuoden takuun. Saat ALENNUSKOODILLA ”ID15-886495” -15% tilauksestasi!

ITSENSÄ KEHITTÄMISEEN

*Henkilökohtaiset suositukset seuraaville kirjoille:

Toimistosta travelleriksi1. Rosita Juurinen – Toimistosta travelleriksi (Matkaopas vapaampaan elämään)

*Syöttämällä kassalla alennuskoodin ”Roosaeveliina”, saat 10 % alennuksen!

Kirjalle tarjotaan myös 14 päivän rahat takaisin -takuu, mikäli koet, ettet saa siitä minkäänlaista hyötyä (itse toivon vain, että olisin löytänyt tämän jo aiemmin, joten epäilen vahvasti, ettetkö saisi kirjasta ammennettua paljon – taatusti jopa enemmän, kuin oisit voinut kuvitellakaan). 

2. *Jen Sincero – You Are A Badass (Lopeta itsesi vähättely ja elä täysillä)

3. *Satu Rämö & Hanne Valtari – Unelmahommissa (Tee itsellesi työ siitä mistä pidät)

4. *Timothy Ferris – 4 tunnin työviikko (Unohda yhdeksästä viiteen -elämä, asu missä haluat)

5. *Marie Kondo – KonMari  (Siivouksen elämänmullistava taika)

6. *Rhonda Byrne – Salaisuus (Vetovoiman laki)

7. *Ilkka Koppelomäki – Saa mitä haluat (Opas itsensä kehittämiseen, vastuun ottamiseen omasta elämästä sekä mittavienkin tavoitteiden toteuttamiseen)

8. *Brian Mayne – Goal Mapping -menetelmä (Tavoitteiden asettamis menetelmä, jolla onnistuu takuulla)

9. *Thomas Erikson – Idiootit ympärilläni (Kuinka opit ymmärtämään muita ja itseäsi)

10. *Suvi Bowellan – Erityisherkän päiväkirja (Tehtäväkirja erityisherkille)

Osan näistä suosikkikirjoistani itsensä kehittämiseen ja tueksi elämänmuutokseen unelmia jahdatessa löydät myös laajemmin läpi käytynä, oivalluksien ja vinkkien kera 5 kirjaa, jotka muuttavat elämäsi -postauksesta.

HYVINVOINTIIN

PM-International/FitlinePm-International/Fitline

Kaikki lähtee hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Omaa hyvinvointiani ja energiatasojani ylläpidän laadukkailla lisäravinteilla. Olen käyttänyt *Fitlinen tuotteita yli neljä vuotta ja saanut niistä älyttömästi hyvää – niin kropalle kuin mielelle.

Löydät henkilökohtaisen muutostarinani Lisäravinteet huuhaata? ja opastusta käyttöön Lisäravinteet hyvinvoinnin tukena -postauksista.

MATKUSTELUUN

Näyttökuva 2018-03-09 kello 21.55.40Airbnb

Kyseessä on asunnonvarauspalvelu, jossa kuka tahansa voi varata huoneen, huoneiston tai vaikka koko talon majoittuakseen eri puolilla maailmaa (myös Suomessa). Palvelun kautta on mahdollista löytää majapaikka edullisemmin kuin hotellit tai vaihtoehtoisesti luksuskohteen hyvin kohtuulliseen hintaan. Asunnon voi varata yhdeksi yöksi tai pidemmäksi ajaksi. Eri kohteissa voi olla eri lisäpalveluita. Hinnat vaihtelevat laidasta laitaan ja kohteita voi hakea niin hinnan kuin sijainninkin mukaan. Ennen varausta on myös mahdollisuus lähettää omistajalle viestejä lisätietoja kaivatessa. Sopivan asunnon löydyttyä laitetaan majoittajalle varauspyyntö ja jos se hyväksytään 24 h aikana, varaus on vahvistettu. Tämän jälkeen ohjeistukset ja avaimen toimituksesta sovitaan viestien välityksellä ennen majoitusajankohtaa.

Rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään *tämän linkin kautta, saat -30 € ensimmäisestä varauksestasi.

Meidän perhe käyttää tosi usein Airbnb:tä, sillä usein hotellien hinnat kohoavat suuriksi etenkin jos reissussa on pidempään. Tämä on meidän salaisuus siihen, miten voimme reissata enemmän kun säästämme tietyissä asioissa.

Suomessa usein myös varaamme eri kaupungeissa Airbnb:n kautta majoituksen ja yövymme yli neljän hengen porukalla ollessamme aina vuokrahuoneistoissa, jolloin saamme hyvältä sijainnilta isomman ja paremman majapaikan, mutta hinta per naama jää todella pieneksi, sillä jaamme huoneiston vuokraushinnan keskenämme majoittujien mukaan.

Ulkomaillakin budjettimatkailijalle Airbnb on kuin unelma. Nyt esimerkiksi saimme Airbnb kautta huoneiston melkein samalta sijainnilta, missä viimeksi meillä oli Patong Beachillä, Phuketissa hotelli. Majoitus 1,5 viikolle reilu 200 € hintaan (vertaa n. 1000 € hotellihinta nyt tälle samalle ajalle edelliseen parin vuoden takaiseen hotelliimme). Toki tämä huoneisto valittiin hinnan puolesta tietoisesti laadusta tinkimällä, eli ei ihan yhtä tasokas ja aamiainen uupui, mutta vastaavan tasoisen aamiaisen kera samalta alueelta olisi saanut jo alle 50 €/pv (vertaa vastaava hotelli hotellisivustojen kautta n. 100 €/pv).

Booking.com

Kun teet hotellivarauksesi *tämän linkin kautta, saat 10 % hyvityksen varauksestasi kortillesi matkan jälkeen. Jos siis esimerkiksi teet varauksen useammalle yölle summalla 300 €, se tarkoittaa, että saat 30 € hyvityksenä takaisin.

*Osa tämän sivun linkeistä on affiliate-linkkejä. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja, joten voit kaikessa rauhassa vierailla sivustoilla. Jos kuitenkin päädyt ostamaan jotain, minun on mahdollista saada pientä suositteluprovisiota tai alennusta palvelusta. Niillä taas kustannan blogin ylläpitokuluja. Kiitos kun autat! Suosittelen vain sellaisia tuotteita ja palveluita, joita on olen itse kokeillut, saanut niistä apua ja todennut toimiviksi. Lue lisää täältä.