RESURSSIT

Tälle sivulle olen kerännyt tärkeimpiä resursseja, työkaluja ja asioita, joita itse käytän päivittäin hyvinvointini ja ja unelmien saavuttamisen tueksi. Joidenkin osalta on tarjolla suositusdiilejä, edullisempaa hintaa sinulle blogini lukijana tai muuten vain tykkään  niin paljon, että haluan jakaa sen kanssasi. Uskon näistä olevan myös sinulle hyötyä elämänmuutos matkallasi ja unelmiasi kohti suuntaamisessa.

Klikkaamalla kuvaa tai nimeä, pääset lukemaan lisää.

 

HYVINVOINTIIN

PM-International/FitlinePm-International/Fitline

Kaikki lähtee hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Omaa hyvinvointiani ja energiatasojani ylläpidän laadukkailla lisäravinteilla. Olen käyttänyt Fitlinen tuotteita neljä vuotta ja saanut niistä älyttömästi hyvää – niin kropalle kuin mielelle.

Löydät henkilökohtaisen muutostarinani Lisäravinteet huuhaata? ja opastusta käyttöön Lisäravinteet hyvinvoinnin tukena -postauksista.

 

ITSENSÄ KEHITTÄMISEEN

Henkilökohtaiset suositukset seuraaville kirjoille:

kirja2rannalla2-1. Rosita Juurinen – Toimistosta travelleriksi (Matkaopas vapaampaan elämään)

Syöttämällä kassalla alennuskoodin ”Roosaeveliina”, saat 10 % alennuksen!

Kirjalle tarjotaan myös 14 päivän rahat takaisin -takuu, mikäli koet, ettet saa siitä minkäänlaista hyötyä (itse toivon vain, että olisin löytänyt tämän jo aiemmin, joten epäilen vahvasti, ettetkö saisi kirjasta ammennettua paljon – taatusti jopa enemmän, kuin oisit voinut kuvitellakaan). 

2. Jen Sincero – You Are A Badass (Lopeta itsesi vähättely ja elä täysillä)

3. Satu Rämö & Hanne Valtari – Unelmahommissa (Tee itsellesi työ siitä mistä pidät)

4. Timothy Ferris – 4 tunnin työviikko (Unohda yhdeksästä viiteen -elämä, asu missä haluat)

5. Marie Kondo – KonMari  (Siivouksen elämänmullistava taika)

6. Satu Pihlaja – Aikaansaamisen taika (Näin johdat itseäsi)

Osan näistä suosikkikirjoistani itsensä kehittämiseen ja tueksi elämänmuutokseen unelmia jahdatessa löydät myös laajemmin läpi käytynä, oivalluksien ja vinkkien kera 5 kirjaa, jotka muuttavat elämäsi -postauksesta.

Innostavat ja inspiroivat blogit

Rosita Juurisen  Matkaopas vapauteen – Pidempiä matkoja & vapaampaa elämää!

Peppiina Merosen  By Peppiina – Kokonaisvaltaista hyvinvointia ja unelmointia

 

MATKUSTELUUN

Näyttökuva 2018-03-09 kello 21.55.40Airbnb

Kyseessä on asunnonvarauspalvelu, jossa kuka tahansa voi varata huoneen, huoneiston tai vaikka koko talon majoittuakseen eri puolilla maailmaa (myös Suomessa). Palvelun kautta on mahdollista löytää majapaikka edullisemmin kuin hotellit tai vaihtoehtoisesti luksuskohteen hyvin kohtuulliseen hintaan. Asunnon voi varata yhdeksi yöksi tai pidemmäksi ajaksi. Eri kohteissa voi olla eri lisäpalveluita. Hinnat vaihtelevat laidasta laitaan ja kohteita voi hakea niin hinnan kuin sijainninkin mukaan. Ennen varausta on myös mahdollisuus lähettää omistajalle viestejä lisätietoja kaivatessa. Sopivan asunnon löydyttyä laitetaan majoittajalle varauspyyntö ja jos se hyväksytään 24 h aikana, kaupat on syntyneet. Tämän jälkeen ohjeistukset ja avaimen toimituksesta sovitaan viestien välityksellä.

Rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään tämän linkin kautta, saat -30 € ensimmäisestä varauksestasi.

Booking.com

Booking.com

Kun teet hotellivarauksesi tämän linkin kautta, saat 10 % hyvityksen varauksestasi kortillesi matkan jälkeen. Jos siis esimerkiksi teet varauksen useammalle yölle summalla 300 €, se tarkoittaa, että saat 30 € hyvityksenä takaisin.

 

Osa tämän sivun linkeistä on affiliate-linkkejä. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja, joten voit kaikessa rauhassa vierailla sivustoilla. Jos kuitenkin päädyt ostamaan jotain linkkini/alennuskoodini kautta, minun on mahdollista saada pientä suositteluprovisiota tai alennusta palvelusta. Eli WIN-WIN molemmin puolin, kiitos! Suosittelen vain sellaisia tuotteita ja palveluita, joita on olen itse kokeillut, saanut niistä apua ja todennut toimiviksi. Lue lisää täältä.